Gevelrenovatie Rockanje

Uw betrouwbare partner in gevelreiniging

Zestig jaar ervaring als voegbedrijf en een expertise in gevelreiniging en gevelrenovatie: voor een schone gevel in Rockanje moet u bij VOF van Horik zijn. Onze kennis van voegwerk is van vader op zoon doorgegeven. Dat vakmanschap vullen we aan met de modernste technieken op het gebied van gevelreiniging en gevelrenovatie. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor uw gevelklus in Rockanje.

Onze aanbod van diensten

U kunt bij ons terecht wanneer u een vervuilde gevel in Rockanje wilt laten zandstralen of als u graffiti wilt laten verwijderen. Daarbij geven we u altijd bouwkundig advies over de staat van uw gevel(s), het voegwerk en de materialen. Zo is het vaak handig om de gevel te impregneren als we toch bezig zijn. Dit is een relatief eenvoudige techniek, waarbij we een waterafstotende stof op uw voorgevel of achtergevel in Rockanje aanbrengen. Hierdoor krijgt vocht geen kans en hebt u minder kans op algvorming, verkleuring of vervuiling. Dit betekent ook dat uw gevel langer mooi blijft en u de levensduur van uw gevel kunt verlengen. Andere technieken die wij gebruiken voor gevelreiniging zijn: stoomreiniging, mechanische en chemische reiniging.

Gevelrenovatie

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Veilig werken: VCA-gecertificeerd

Soms ontkomen we in de gevelreiniging niet aan het gebruik van chemische middelen, zodat vuil zich oplost of vanzelf loslaat. Het werken met dit soort stoffen brengt bepaalde risico’s met zich mee. U wilt natuurlijk dat wij veilig en verantwoord werken bij u in Rockanje. Dat willen wij zelf ook, dus daarom hebben wij ons VCA-certificaat gehaald. Daarmee kunnen we aantonen dat we op veilige wijze met schadelijke stoffen omgaan. U loopt dus geen risico wanneer u onze inschakelt om uw gevel in Rockanje te reinigen.

Gevelreiniging

Scherpste prijzen van Rockanje

U wilt natuurlijk niet dat zomaar iedereen uw voorgevel in Rockanje schoonmaakt. Bij ons kunt u rekenen op ervaren personeel, mede dankzij onze jarenlange ervaring als voegbedrijf. We weten precies waar we op moeten letten als we uw voorgevel impregneren of graffiti verwijderen. Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in op onze website. U kunt ook bellen voor meer informatie: 06-26 31 62 30. Wij bieden u niet alleen de beste en meest professionele service in Rockanje, maar ook de scherpste prijzen!

06-26316230