Voegwerk

Familiebedrijf met kennis van voegen

Zoekt u een voegbedrijf om het voegwerk aan uw gevel op te knappen? Dan zit u bij de specialisten van VOF van Horik goed. Het vakmanschap van het voegen is bij ons van vader op zoon doorgegeven. Inmiddels hebben wij meer dan zestig jaar ervaring met deze techniek. U kunt ons dus ook prima inschakelen voor oudere panden. Met kennis van de nieuwste technieken kan ons voegbedrijf uw gevels weer in perfecte staat terugbrengen.

Een voegbedrijf dat verder gaat

Wist u dat het oppervlakte van een gevel voor een kwart bestaat uit voegwerk? Dat is wellicht meer dan u denkt. Daarom is het zo belangrijk om een vakkundig voegbedrijf in te schakelen. Wij gaan bovendien verder dan andere bedrijven in deze branche. We kunnen niet alleen uw voegen aanpakken, maar ook uw gevel compleet reinigen en renoveren. Indien nodig, kunnen we kleine bouwkundige aanpassingen doen. Ook kunnen we op verzoek uw gevel impregneren, waardoor u minder snel last heeft van vocht, algengroei en kapotte stenen na nachtvorst. U bent bij ons voegbedrijf dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod van diensten.

Voegwerk

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Grote opdrachtgevers

Inmiddels hebben wij niet alleen bij particulieren of bedrijven, maar ook bij kantoorpanden en woningbouwverenigingen reparaties mogen uitvoeren aan het voegwerk. Wilt u weten welke werkzaamheden ons voegbedrijf uitgevoerd heeft? Kijk dan op onze website onder het kopje ‘projecten’ voor een overzicht van wat wij eerder hebben gedaan. Onze werkzaamheden als voegbedrijf omvatten onder meer:

  • Het reinigen, impregneren en renoveren van uw gevel(s)
  • Scheurherstel door middel van een wapeningssysteem
  • Aanpassen van metselwerk
  • Vervanging van voeg- en metselwerk
  • Dakwerk
Gevelrenovatie

Vraag vrijblijvend informatie op

Zestig jaar vakmanschap, grote opdrachtgevers en een uitgebreid pakket aan diensten. Voor een schone en gave gevel bent u bij ons voegbedrijf dus aan het juiste adres. We voorzien u graag van passend advies. Wilt u meer informatie opvragen, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier op onze website in en we nemen snel contact met u op. U kunt ons ook bellen: 06-26 31 62 30. Ons voegbedrijf is u graag van dienst!

06-26316230