Over ons

Familiebedrijf

V.O.F. van Horik, specialist op het gebied van gevel renovatie en onderhoud. Al meer dan 60 jaar ervaring zorgen ervoor dat deze voegers familie, waarvan het vak van vader op zoon is doorgegeven, met recht kan zeggen dat we weten waar we over praten. In de loop der jaren hebben wij ons specialisme uitgebouwd naar verschillende neven activiteiten.

Gevelspecialisten

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in werkzaamheden aan gevels. Wij bieden verschillende diensten ten behoeve van gevels. Zo kunnen wij met verschillende technieken gevels reinigen en impregneren. Daarnaast kunnen wij ook complete renovatie van gevels uitvoeren. U kunt de voorbeelden hiervan bekijken op onze projecten pagina.

Twee vestigingen

Wat begon als een familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met twee vestigingen. Vanuit onze vestigingen in Hellevoetsluis en Barendrecht voeren wij dagelijks werkzaamheden uit in de regio Rotterdam. Onze opdrachtgevers zijn zowel particuliere klanten als organisaties, gemeentes, instellingen of bedrijven.

  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Familie bedrijf
  • Gevel specialisten
Gevelreiniging

Kwaliteit

Ons bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig aannemersbedrijf. Waar we begonnen met enkel het uitvoeren van voegwerkzaamheden hebben we tegenwoordig een breed scala aan diensten. Ons bedrijf heeft een flinke groei doorgemaakt. Ons team is flink uitgebreid waarbij iedere medewerker zijn eigen specialisme heeft.

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Het leveren van kwaliteit is bij alle diensten die wij leveren het belangrijkst.Het mag duidelijk zijn dat voor ieder goed werk de nodige zorg moet worden besteed en daarbij moeten we de nazorg niet uitvlakken. Alleen bedrijven met de nodige vakkennis en ervaring zijn in staat tot het leveren van goede kwaliteit.

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Familie bedrijf

Het team achter V.O.F van Horik

Peter van Horik

Bouwkundige

Ron van Horik

Gevelspecialist

Jan van Horik

Gevelspecialist

Aron van Horik

Gevelspecialist

Sem van Horik

Gevelspecialist

Dani van Horik

Gevelspecialist

06-26316230