Gevelreiniging

Voor een schone en frisse gevel

Door de jaren heen raakt de gevel van uw huis vervuild. Het inschakelen van een expert voor gevelreiniging is dan verstandig. VOF van Horik is u hierbij graag van dienst. Onze klanten zijn vaak vergeten wat ook alweer de oorspronkelijke kleur van hun woning of bedrijf was. Teruggaan naar het oorspronkelijke uiterlijk, daar gaat het om voor ons. We hebben in de afgelopen jaren al vele verschillende panden mogen reinigen: van kantoorpanden tot klassieke gebouwen en woonhuizen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelreiniging? Vul dan het contactformulier op de site in of bel: 06-26316230.

Onze werkwijze

Bij gevelreiniging gaan we niet direct aan de slag, maar willen we eerst een aantal zaken onderzoeken en dit met u bespreken. We inspecteren de gevel en bekijken de vervuiling en de aard van de ondergrond. Op basis hiervan schatten we in welke reinigingstechniek volgens ons het meest geschikt is. Sommige technieken kunnen vervelende gevolgen hebben, zoals afbrokkelen en afzanding. Daarom bespreken we  graag samen met u de voordelen en de nadelen.

Gevelreinigen

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Technieken voor gevelreiniging

Sommige technieken op het gebied van gevelreiniging kunnen risico’s met zich meebrengen. Onze ervaring heeft ons geleerd hoe we deze tot een absoluut minimum kunnen beperken. Om uw buitenmuren mooi schoon te krijgen, gebruiken we een van de volgende technieken:

  • Zandstralen: we schuren dan een een klein laagje af van de stenen, waardoor een onvervuilde laag naar boven komt. U ziet de oorspronkelijke kleur weer dankzij deze vorm van gevelreiniging.
  • Stoomreiniging: het vuil op gezonde bakstenen gevels verdwijnt met deze methode.
  • Chemische reiniging: een combinatie van chemische stoffen zorgt ervoor dat vuil oplost of loslaat. Als het vuil weg is, ziet u weer de kleur die eronder zat.
  • Laserreiniging: het intensieve licht brandt als het ware vuile deeltjes weg. Deze methode werkt het beste bij lichte gevels.
    Mechanische reiniging: we nemen niet alleen uw voeg- en metselwerk mee, maar ook glas en gevelplaten.
Gevelklussen

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u weer een schone gevel voor uw huis of bedrijfspand? Neem dan contact op met VOF van Horik. Als we eenmaal bezig zijn met uw gevelreiniging, kunnen we ook uw gevel impregneren. Hierdoor kunnen we de levensduur van uw gevel verlengen en blijft alles er mooi en netjes uitzien voor langere tijd. Nieuwsgierig geworden? Wilt u een afspraak maken voor een inspectie en een offerte? Vul dan het contactformulier op onze site snel in. U kunt ons ook bellen naar 06-26316230 als u nog vragen heeft over gevelreiniging.

06-26316230