Gevelrenovatie

Professionele gevelrenovatie

Zit er een scheur in uw gevel en vindt u het tijd dat er een specialist in gevelrenovatie naar komt kijken? VOF van Horik is u graag van dienst. Wij hebben meer dan zestig jaar ervaring als voegbedrijf en zijn inmiddels gespecialiseerd in gevelreiniging en gevelrenovatie. Daardoor weten we precies waar op moeten letten bij het renoveren van uw gevel. We kunnen ook gelijk uw gevels reinigen en impregneren, zodat u weer jarenlang kunt genieten van een schone gevel.

Kies voor kwaliteit

Gevelrenovatie kunt u niet zomaar door iedereen laten uitvoeren. Onze vakkennis en jarenlange ervaringen geven u een garantie op kwaliteit. Wij werken volgens alle richtlijnen. Voor het gebruik van schadelijke stoffen zijn wij zelfs VCA-gecertificeerd, dit betekent dat wij aan de hoogste veiligheid-standaarden voldoen. Ook gebruiken we de beste materialen en modernste technieken. Bovendien geven we op onze werkzaamheden in samenwerking met de fabrikanten van de toegepaste materialen een garantie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor gevelrenovatie. Wij vertellen u hier graag over.

Voegwerk-Horik-aannemersbedrijf

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Grote opdrachtgevers

Een bestaand huis of bedrijfspand renoveren vraagt om specialistische kennis, zeker als het de buitenkant en dus gevelrenovatie betreft. Het aanzicht is zeer bepalend voor de eerste indruk. Daarom wilt u dat dit netjes en in orde is. Onze experts snappen dit en zetten zich in voor een stralend resultaat. Onze opdrachtgevers bestaan onder meer uit aannemers, particulieren en woningbouwverenigingen voor wie onder meer onderstaande werkzaamheden op het gebied van gevelrenovatie hebben uitgevoerd:

Gevelreiniging
Vervangen van voeg- en metselwerk
Dakwerk
Scheurherstel (middels wapeningssysteem)
Opnieuw veranderen van metselwerk
Gevel impregneren

Vraag vandaag nog een offerte aan

Met de juiste gevelrenovatie onderhoudt u uw woning en voorkomt u bijvoorbeeld grotere scheuren. Daarbij kunt u direct andere werkzaamheden meenemen, zoals het impregneren en reinigen van uw gevels. Laat VOF van Horik uw voegwerk en metselwerk weer voor u in orde maken. We hebben ervaring en verstand van zaken. Bovendien rekenen wij een voordelig tarief. Wilt u meer weten? Kijk dan eens op onze website onder het kopje projecten of vul het contactformulier in. U kunt ons ook altijd bellen (06-26 31 62 30)
als u nog een vraag heeft over gevelrenovatie.

06 26316230