Vakkundig uw muren laten impregneren

Uw gevel impregneren is belangrijk wanneer u deze waterafstotend wilt maken. Hierdoor wordt er geen vocht meer door de muren doorgelaten en kan er geen schimmel ontstaan. Impregnatie van uw gevel kent daarnaast een aantal voordelen. Zo wordt er een brandvertragende stof geïmpregneerd, wat uw huis een stuk veiliger maakt. Ook kan uw muur graffiti-werend gemaakt worden. Bij VOF van Horik bent u aan het juiste adres voor impregnatie van gevels. Wij beschikken over de kennis en ervaring om dit op een correcte manier te doen zonder uw muren te beschadigen.

Gevel impregneren

Impregneren

Deskundig vakmanschap

VOF van Horik is al meer dan zestig jaar gespecialiseerd in gevelonderhoud en renovatie. Door onze kennis en ervaring kunnen wij kwaliteit op verschillende vlakken leveren. Of u ons nu inschakelt om uw gevel te renoveren of uw muren te impregneren, onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw muren in perfecte staat worden gebracht en ook de nazorg regelen wij voor u. Meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Voordelen van uw gevel impregneren

Het impregneren van uw muren brengt een aantal voordelen met zich. Zo wordt uw gevel hierdoor:

  • Waterafstotend, omdat poriën dichtgemaakt worden.
  • Schimmelwerend, doordat er geen water meer wordt opgenomen.
  • Veiliger, omdat er een brandvertragende stof wordt geplaatst.
  • Graffiti-werend. Door het geplaatste laagje kan graffiti makkelijk verwijderd worden.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Wanneer u over de juiste middelen beschikt, dan zou het in principe mogelijk zijn om uw gevel zelf te impregneren. Wij raden dit echter af. Het is namelijk erg belangrijk dat het impregneermiddel gelijkmatig over de muren verdeeld wordt, wat erg lastig is omdat het een transparante vloeistof betreft. Daarnaast moet uw gevel ook gereinigd worden voordat u begint. Wanneer u dit niet op de juiste manier doet, kan uw muur beschadigd raken. Onze vakmannen hebben kennis van zaken en kunnen uw muren impregneren. Zij weten precies welke techniek ze het beste kunnen gebruiken bij uw gevel en gaan voorzichtig te werk, zodat er niets beschadigd raakt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Wilt u graag de muren van uw woning door ons laten impregneren? Bel dan direct naar 0181312199. U kunt uiteraard ook het contactformulier op onze website invullen. VOF Van Horik stuurt u dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen als u erover denkt u gevel te impregneren.