Gevel impregneren

Bescherm uw gevel

Wanneer u veel vocht in uw buitenmuren heeft zitten, dan is het verstandig om uw gevel te impregneren. Zo wordt er geen water meer door uw muren opgenomen en kan er geen schimmel meer ontstaan. Daarnaast werkt impregnatie ook brandwerend, omdat wij werken met een brandvertragende vloeistof. Bij VOF van Horik bent u aan het juiste adres wanneer de muren van uw woning wilt impregneren. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u hier uitstekend mee van dienst te kunnen zijn.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Wij hebben al meer dan zestig jaar ervaring op het vlak van gevelrenovatie en onderhoud. Het vakmanschap is van vader op zoon doorgegeven. Wij mogen dan ook met recht zeggen dat wij kennis van zaken hebben. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het impregneren van uw gevel, maar wij kunnen tevens ook voeg- of dakwerk voor u regelen. Wilt u meer weten over de verschillende diensten die wij bieden? Bel dan naar 06-26 31 62 30.

Gevelreinigen

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Waarom uw muren impregneren?

Er is een aantal redenen waarom het impregneren van uw muren verstandig is. Zo:

  • Maakt het de muren waterafstotend, doordat de poriën afgesloten worden
  • Wordt de gevel schimmelwerend, zodat er geen vocht meer naar binnen kan.
  • Werkt het brandwerend, omdat een brandvertragende stof op de muren geplaatst wordt.
  • Beschermt impregnatie tegen zure regen.
  • Kan een muur met deze methode graffiti-werend worden gemaakt.
Gevelklussen

Schakel onze vakmanschap in

Het is belangrijk dat wanneer u uw gevel wilt laten impregneren, u dit door een specialist laat doen. Doet u dit niet, dan kan dit grote gevolgen hebben voor uw muren. Voordat uw muren geïmpregneerd kunnen worden, dienen deze eerst goed schoongemaakt te worden. Gebeurt dit op de verkeerde manier, dan kunnen uw muren beschadigd raken. Onze medewerkers beschikken over de benodigde kennis om uw gevel op een correcte manier te impregneren. Hiervoor hebben wij de dienst gevelreiniging zij maken uw muren binnen een korte tijd waterafstotend zonder dat deze beschadigd raakt.

Neem contact op

Wilt u meer over onze diensten weten? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0626316230. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij geven u dan zo snel mogelijk antwoord. Wij vertellen u graag meer over het impregneren van uw gevel. Ook voor voegwerk en gevelrenovatie kunt u bij ons terecht.

06 26316230