Graffiti verwijderen

Snel weer een schone gevel

Zoekt u een specialist om graffiti te verwijderen? Dan bent u bij VOF van Horik aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan zestig jaar ervaring. Onze specialisatie ligt bij gevelreiniging en gevelrenovatie. Wij zien het als een uitdaging om een vervuilde buitenmuur weer als nieuw te doen lijken. Onderdeel van ons werk is ook het regelmatig verwijderen van spuitbuskunst. Wij kunnen uw gevels in een mum van tijd reinigen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wilt u meer weten? Bel ons dan: 06-26 31 62 30.

Daarom graffiti verwijderen

Waarschijnlijk heeft u zelf al geprobeerd om de verf weg te halen. Graffiti is vaak ontsierend en als er eenmaal gekliederd is, dan volgt er vaak meer. Het verwijderen van de ‘kunst’ gaat waarschijnlijk niet zo gemakkelijk. Graffiti is vaak erg hardnekkig. Dit betekent ook dat het uw gevel aantast. Voor ons is het ideaal om, als de ondergrond niet behandeld is met een coating, binnen 24 uur de graffiti te verwijderen. Hoe eerder u dit aanpakt, des te beter zal het resultaat zijn. We informeren hier graag over.

zandstralen

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Hoe verwijderen wij spuitbuskunst?

Voor we aan de slag gaan, moeten we eerst bepalen welke verfsoort gebruikt is. Daarna kunnen we kiezen voor een reinigingstechniek. Dit overleggen we altijd met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Sommige methodes kunnen nadelen hebben, die we altijd van te voren met u bespreken.

  • Reiniging met kokend water (stoomreiniging). Dit is een relatief onschuldige methode en wordt dan ook veel gebruikt.
  • Een milieuvriendelijk afbijtmiddel. Hiermee lost de graffiti zich op en zo kunnen we uw gevel schoonmaken.
  • Zandstralen. Dit is een precies werkje, waarbij we de bovenste laag afschuren. Hierdoor verdwijnen verfresten, maar ook een heel klein stukje van uw gevel.
  • Overschilderen. Mochten bovenstaande methodes niet afdoende zijn, dan kunnen we altijd nog zorgen voor een nieuwe verf op uw bekladde gevel.
  • Anti-graffiticoating. Om herhaling te voorkomen, kunnen wij een laag aanbrengen waardoor nieuwe spuitbuskunst zich slecht hecht. Zo is de lol er voor de daders snel af en kunt u genieten van een schone gevel.
Gevelklussen

Onze andere diensten

Behalve het weghalen van graffiti, kunt u bij ons ook terecht voor het uw voegwerk, gevelrenovatie en gevelreiniging. Als u bijvoorbeeld de oorspronkelijke kleur van uw gevels wilt terughalen, dan hebben wij verschillende technieken om verkleuring en vervuiling te verwijderen. Ook kunt u bij ons terecht voor bouwkundig advies. Vul het contactformulier op onze website in of bel ons als u wilt dat wij snel en vakkundig uw graffiti verwijderen.

Vraag vrijblijvend informatie op

Zestig jaar vakmanschap, grote opdrachtgevers en een uitgebreid pakket aan diensten. Voor een schone en gave gevel bent u bij ons voegbedrijf dus aan het juiste adres. We voorzien u graag van passend advies. Wilt u meer informatie opvragen, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier op onze website in en we nemen snel contact met u op. U kunt ons ook bellen: 06-26 31 62 30. Ons voegbedrijf is u graag van dienst!

06-26316230