Gevelrenovatie Oostvoorne

Voordelige gevelreiniging in Oostvoorne

Is de gevel van uw huis in Oostvoorne toe aan een opknapbeurt? Of wilt u die lelijke graffiti verwijderen en lukt het u zelf niet? Dan kunnen wij van VOF van Horik u uitstekend van dienst zijn. In Oostvoorne en omgeving zijn wij dé specialist op het gebied van gevelreiniging en gevelrenovatie. We staan voor u klaar en gaan snel aan de slag. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een stralend mooi huis of bedrijf en dat voor een scherpe prijs. Wilt u meer weten? Vul het contactformulier op de site in of neem telefonisch contact op.

Stralende gevels

Wij kunnen iedere gevel in Oostvoorne reinigen. Daarvoor gebruiken we verschillende technieken, zoals zandstralen, stoomreiniging en mechanische of chemische reiniging. De service van VOF van Horik gaat een stap verder. Dankzij onze ervaring als voegbedrijf kunnen we ook uw voegwerk en metselwerk onder handen nemen. Ook raden we altijd aan om, waar mogelijk, uw gevel te impregneren. Impregneren houdt in dat we een waterafstotende laag aanbrengen, waardoor vochtopname door uw muren zoveel mogelijk voorkomen wordt. U heeft hierdoor minder of zelfs geen last van algvorming, verkleuring of vervuiling. Dit zorgt ervoor dat uw gevels in Oostvoorne langer meegaan en er langer mooi uit blijven zien.

Voegwerk

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Weg met die graffiti

Bij frisse gevels in Oostvoorne hoort uiteraard geen spuitbuskunst. Sterker nog, graffiti is ontsierend en tast uw gevels aan. Graffiti verwijderen doen we daarom het liefst zo snel mogelijk, en altijd op vakkundige wijze. Bij voorkeur gebruiken we een methode waarbij we met kokend water en een milieuvriendelijk afbijtmiddel de verf kunnen verwijderen. Soms is het nodig om te zandstralen en dus een klein laagje van het oppervlak af te schuren. Om te voorkomen dat u opnieuw met ongewenste spuitbuskunst te maken krijgt, kunnen we een coating aanbrengen waarmee spuitbusverf zich slecht hecht aan het oppervlak. Op deze manier houdt u uw muren in Oostvoorne schoon.

Gevelreiniging

Neem contact op voor gevelrenovatie

Van vader op zoon is de kennis in ons voegbedrijf jarenlang doorgegeven. Nu gebruiken we de modernste technieken voor gevelrenovatie en-reiniging. Impregneren, zandstralen of graffiti verwijderen: er is geen klus die wij niet kunnen. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden in Oostvoorne. Vul voor meer informatie het contactformulier op onze website in of bel ons voor een vrijblijvende offerte. Schakel ons in als u stralende gevels in Oostvoorne wilt tegen een scherpe prijs.

06 26316230