Gevelrenovatie Brielle

Voor een stralende gevel in Brielle

Vindt u het tijd worden dat de gevel van uw huis of bedrijfspand in Brielle gereinigd wordt? Wacht dan niet langer en schakel de experts van VOF van Horik in. Dankzij meer dan zestig jaar ervaring in gevelreiniging en gevelrenovatie krijgen ze in een mum van tijd uw voorgevel of achtergevel schoon. Bovendien weten ze precies welk onderhoud nodig om de levensduur van de buitenkant van uw woning of bedrijf in Brielle te verlengen. Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden. Bel voor vrijblijvend advies: 06-26 31 62 30.

Uw gevel impregneren

Onderdeel van gevelreiniging en gevelrenovatie is vrijwel altijd het impregneren van de voorgevel of achtergevel met een waterafstotende stof. Hiermee kan voorkomen worden dat vocht in de stenen trekt. Daardoor ontstaat er een kleinere kans op algvorming, vorstschade en zware verkleuring. Dit betekent dat we de levensduur van uw gevel in Brielle kunnen verlengen. Deze techniek is relatief eenvoudig en gebruiken we in de praktijk vaak. Iets soortgelijks kunnen we doen als we graffiti verwijderen en daarna een anti-graffiticoating aanbrengen, waardoor spuitbusverf zich niet of nauwelijks kan hechten aan het oppervlak.

Voegwerk

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Meer dan zestig jaar geleden zijn we begonnen als voegbedrijf, waarbij de kennis van vader op zoon werd doorgegeven. Nu zijn we gespecialiseerd in gevelreiniging en gevelrenovatie, waarbij we ook nog werkzaamheden, zoals zandstralen, impregneren en het verwijderen van graffiti, kunnen uitvoeren. Daarbij werken we met ervaren en vakbekwame professionals, die graag bij u langskomen in Brielle en op de hoogte zijn van de laatste technieken:

  • Zandstralen: hierbij schuren we als het ware een klein laagje van het oppervlak weg, waardoor de stenen schoon wordt gemaakt.
  • Stoomreiniging: hierbij moeten we eerst controleren of er zouten in de gevel zitten, die het voegwerk kapot kunnen drukken. Op gezonde bakstenen gevels gebruiken we bij voorkeur deze methode.
  • Chemische reiniging: met een mengsel van stoffen weken het vuil los of lost het vuil zelfs op.
  • Laserreiniging: intensief licht verdampt als het ware het vuil. Dit is vooral geschikt voor lichte gevels, al is dit vooral afhankelijk van het te reinigen materiaal.
  • Mechanische reiniging: voor het schoonmaken van glas en gevelbeplating.
Gevelrenovatie

Profiteer van onze scherpe prijzen

U wilt kwaliteit, professionaliteit en een schone gevel in Brielle. Laat dit dan over aan VOF van Horik. In zeer korte tijd kunnen wij uw gevel impregneren en reinigen, zodat u weer klaar bent voor de komende jaren. Vul het contactformulier op onze website in voor meer informatie of vrijblijvend advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken: 06-26 31 62 30. Voor u het weet is uw gevel in Brielle weer helemaal schoon!

06-26316230