Gevelrenovatie Dordrecht

Gevelreiniging d.m.v. zandstralen

Bent u in Dordrecht of omgeving op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelreiniging en gevelrenovatie? Dan bent u bij VOF van Horik op de juiste plek. Wij kunnen uw gevel impregneren, zandstralen en alle graffiti verwijderen. Daarbij hebben we speciale aandacht voor het voegwerk, gezien onze jarenlange ervaring als voegbedrijf. U kunt bij ons bouwkundig advies vragen. Kortom, wacht niet langer en neem snel contact met ons op. We helpen u graag aan een stralende voorgevel in Dordrecht!

Graffiti verwijderen in Dordrecht?

Ongewenste spuitbuskunst is vaak ontsierend en kan uw gevel in Dordrecht aantasten. Daarom is voorzichtigheid geboden. VOF van Horik is een specialist in gevelreiniging en gevelrnovatie en we hebben dan ook veel ervaring met graffiti verwijderen. Bovendien weten we dankzij onze ervaring als voegbedrijf precies waar we op moeten letten. Bij voorkeur gebruiken we een reinigingsmethode met kokend water in combinatie met een milieuvriendelijk afbijtmiddel. Is dat niet afdoende, dan kunnen we de gevel zandstralen. En om herhaling te voorkomen, kunnen we een graffiti afwerende coating aanbrengen. Zo blijven uw gevels in Dordrecht zo lang mogelijk schoon.

Voegwerk

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Van zandstralen tot graffiti verwijderen in Dordrecht

Heeft u een woning of bedrijfspand in Dordrecht dat u graag opgeknapt wilt zien? Dan gaan wij graag voor u aan de slag. Na het reinigen zullen wij uw gevel in de meeste gevallen impregneren. Dit betekent dat we een waterafstotende stof aanbrengen, waardoor er minder water opgenomen kan worden. Hierdoor heeft u minder last van algvorming, verkleuring en vervuiling. Uw gevel in Dordrecht blijft dus langer mooi. Maar om uw voorgevel of achtergevel schoon te krijgen, maken we eerst gebruiken van een of meerdere technieken:

  • Zandstralen: de stenen worden gereinigd door een klein laagje van het oppervlak te schuren.
  • Stoomreiniging: een ideale methode voor gezonde bakstenen gevels.
  • Chemische reiniging: vuil laat los of lost op met een combinatie van chemische stoffen.
  • Laserreiniging: dankzij het felle licht van de laser verdampt vuil als het ware. Deze techniek passen we toe bij lichte gevels, afhankelijk van het oppervlak, de vervuiling en het materiaal.
  • Mechanische reiniging: glas en gevelbeplating krijgen we zo schoon.
Gevelreiniging

Gevelreiniging, zandstralen of graffiti laten verwijderen?

Wist u dat wij meer dan zestig jaar ervaring hebben met het leveren van vakwerk in Dordrecht en omgeving? Onze kennis van voegwerk is zelfs van vader op zoon doorgegeven. Nu richten we ons op gevelrenovatie en gevelreiniging. Wilt u dus een frisse uitstraling of wilt u dat we die lelijke graffiti verwijderen? We doen dit graag voor u. Vul het contactformulier op onze site in of neem telefonisch contact met ons op: 06-26 31 62 30. We helpen u graag aan een stralende gevel in Dordrecht!

06-26316230