Gevelrenovatie Spijkenisse

Professioneel en betrouwbaar advies

Als u in Spijkenisse de gevel van uw woning of pand wilt laten opknappen, dan wilt u toch dat dit professioneel gebeurt? Schakel dan VOF van Horik in. Wij hebben meer dan zestig jaar ervaring als voegbedrijf en zijn gespecialiseerd in gevelrenovatie en gevelreiniging. We bieden een breed aanbod aan diensten aan en onze medewerkers zijn vakbekwaam. Wilt u de betrokken en professionele aanpak van VOF van Horik zelf in Spijkenisse ervaren? Neem dan snel contact met ons op.

Compleet aanbod in Spijkenisse

Wij begrijpen precies wat u wilt: een schoon aanzicht van uw huis of bedrijfspand en dat voor een scherpe prijs. Dan zit u bij ons goed. We kunnen u op allerlei fronten van dienst zijn: van voegwerk, metselwerk en dakwerk tot bouwkundig advies bij een verbouwing. Als het gaat om gevelrenovatie en gevelreiniging dan kunnen wij uw gevel impregneren en zandstralen. Heeft u last van ongewenste spuitbuskunst, dan kunnen we voor u ook graffiti verwijderen. Zo kunt u bij ons terecht voor een compleet aanbod aan diensten in Spijkenisse.

Gevelreiniging

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Wij zijn VCA-gecertificeerd

U wilt natuurlijk dat zomaar iedereen uw gevel in Spijkenisse reinigt. Dit kan namelijk risico’s met zich meebrengen. Maar u wilt natuurlijk wel dat het goed gebeurt en dat u hier niet te veel voor betaalt. Daarom is het goed dat u VOF van Horik inschakelt voor uw gevelreiniging of gevelrenovatie. Wij hebben namelijk meer dan zestig jaar ervaring en zijn VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat we op veilige wijze met schadelijke stoffen werken. We probeer zoveel mogelijk milieuvriendelijke middelen te gebruiken, maar als we bijvoorbeeld graffiti verwijderen, is er soms iets sterkers nodig. U kunt op ons rekenen voor uw klus in Spijkenisse.

Gevelrenovatie

Vraag naar de mogelijkheden

VOF van Horik is u graag van dienst in Spijkenisse. Of u nu uw gevel wilt laten reinigen en impregneren of een professional zoekt voor het zandstralen of graffiti verwijderen. U bent bij ons altijd verzekerd van ervaren en gecertificeerde medewerkers. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen doen? Vul dan het contactformulier op onze site in of bel: 06-26316230. Dan komen we snel langs om uw muren in Spijkenisse te reinigen!

06-26316230