Gevelrenovatie Rotterdam

Dé specialist in gevelreiniging en -renovatie

Woont u in Rotterdam of heeft u een bedrijfspand in deze havenstad en wilt u weer een frisse aanblik op de gevel? Wij van VOF van Horik komen graag bij u langs om uw gevel compleet te reinigen. Zo oogt het pand een stuk schoner en frisser. Vergeet niet dat een eerste indruk vaak heel bepalend is, zo ook bij een woning of bedrijf. VOF van Horik heeft meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van gevelreiniging en renovatie. Wilt meer weten? Kijk dan eens op onze site onder het kopje ‘projecten’ of neem telefonisch contact met ons op: 0626316230. Wij werken door heel Nederland, dus ook in Rotterdam.

Expert in graffiti verwijderen

In een grote stad als Rotterdam krijgt u mogelijk te maken met ongewenste spuitbuskunst. Die graffiti zelf verwijderen, is erg lastig. Wij zijn specialist in gevelreiniging en hebben hier dan ook ervaring mee. Zodoende kunnen we u een scherpe prijs bieden. Bovendien zorgen we ervoor dat onze methoden zo vriendelijk mogen zijn voor uw voegwerk en metselwerk. Als voegbedrijf weten we precies waar we op moeten letten. Wij gebruiken als het kan een reinigingsmethode met kokend water en een milieuvriendelijk afbijtmiddel. Ook kunnen we kiezen voor zandstralen of overschilderen met een antigraffiticoating, waardoor spuitbusverf geen grip krijgt op uw gevel in Rotterdam.

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Meer dan alleen gevelrenovatie in Rotterdam

VOF van Horik is een echt familiebedrijf dat is begonnen met voegwerk. Dit vakmanschap is van vader op zoon doorgegeven, dus wij kunnen met recht zeggen dat we weten waar we over praten. In de loop der jaren hebben wij ons voegbedrijf uitgebouwd met onder andere gevelreiniging en renovatie. U kunt in Rotterdam en omgeving bij ons terecht voor de volgende zaken:

Voor ons is het vanzelfsprekend dat werk altijd met de nodige zorg gedaan wordt. Nazorg mogen we daarbij niet uitvlakken.

Expert in gevelreiniging of gevelrenovatie nodig? Neem contact op

Alleen bedrijven met de nodige ervaring en vakkennis kunnen kwaliteit leveren. Bij VOF van Horik bent u hiervoor op de juiste plek. Met meer dan zestig jaar ervaring, waaronder projecten in Rotterdam, zijn we een aangewezen partner als u zoekt naar een expert in gevelreiniging, gevelrenovatie en het impregneren van een gevel. We vertellen u graag over onze mogelijkheden. Vul het contactformulier op onze site in of neem telefonisch contact met ons op: 06-26 31 62 30. We komen graag bij u langs in Rotterdam.

06 26316230