Gevelrenovatie Hellevoetsluis

Experts in gevelreiniging

In Hellevoetsluis en omgeving is er geen grotere expert op het gebied van gevelrenovatie en -reiniging dan VOF van Horik. Met meer dan zestig jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en weten we precies hoe we de gevel van uw woning of bedrijf er weer als nieuw uit kunnen laten zien. Wilt u meer weten? Dan vertellen we u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 0181312199. We komen graag bij u langs in Hellevoetsluis en omgeving.

Uw gevel impregneren

Wij staan voor kwaliteit en vinden het belangrijk dat er veel zorg wordt besteed aan uw woning of bedrijfspand in Hellevoetsluis. Daarom kunnen wij uw gevel impregneren. Met een waterwerende behandeling kunnen we de levensduur van uw gevel verlengen. Zo kan vochtdoorslag worden voorkomen en heeft u minder last van verwering, sterke alggroei of vervuiling. Impregneren is een eenvoudige techniek, die veel positieve effecten heeft op uw muren. We vertellen u graag over de mogelijkheden die we voor u in Hellevoetsluis hebben. Vraag ons ernaar!

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Over ons

Meer dan zestig jaar geleden zijn we begonnen als voegbedrijf. Van vader op zoon is de techniek van het voegen doorgegeven. Wij zijn dus een echt familiebedrijf. We hebben ons in de loop der tijd gespecialiseerd in gevelreiniging en renovatie, maar over de jaren zijn daar ook andere werkzaamheden bijgekomen. In Hellevoetsluis en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Komen we langs bij u in Hellevoetsluis?

U leest dat we veel voor u kunnen betekenen om het aanzicht van uw woning of bedrijf in of rond Hellevoetsluis te verfraaien. We gaan dan ook graag voor u aan de slag. Of u nu wilt dat we graffiti verwijderen, uw gevel zandstralen of u advies geven over gevelrenovatie, VOF van Horik staat voor u klaar. Vul het contactformulier op onze website in of neem telefonisch contact met ons op: 06-26 31 62 30. We zijn u graag van dienst in Hellevoetsluis.

06 26316230