Gevelrenovatie Barendrecht

VOF van Horik: voor de beste kwaliteit!

Als uw gevel in Barendrecht gereinigd moet worden, dan wilt u natuurlijk dat dit door een goede en ervaren partij gebeurt. Bij VOF van Horik zit u dan goed. We zijn een echt familiebedrijf met meer dan zestig jaar ervaring in onder meer voegwerk, graffiti verwijderen en een gevel zandstralen en impregneren. Onze specialiteit ligt bij gevelreiniging en gevelrenovatie. Wilt u meer weten over wat we voor u in Barendrecht kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Gevel impregneren in Barendrecht

Nazorg is voor ons erg belangrijk. Daarom gaan we verder dan alleen het reinigen van uw voor- of achtergevel. We zorgen er ook voor dat u de komende jaren weinig onderhoud hieraan heeft. Daarom impregneren we uw gevel met een waterwerende behandeling. Vochtdoorslag kan zo worden voorkomen en u heeft minder last van verwering, vorstschade of vervuiling. Een gevel impregneren vraagt om een eenvoudige techniek, die de levensduur van uw gevel in Barendrecht simpel kan verlengen. Vraag ons hiernaar!

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Kies voor een expert

Wanneer u de voorgevel of achtergevel van uw woning of bedrijfspand in Barendrecht wilt laten reinigen, dan loopt u een zeker risico. U kunt dit vergelijken met het wassen van een auto met een schuurmiddel en schuurspons. Gevelreiniging kan uw gevel mechanisch of chemisch beschadigen. Dit kan de volgende gevolgen hebben:

  • Afbrokkeling
  • Afzanding
  • Schildering
  • Verpoedering

Met name metselwerk en natuursteen zijn vaak erg kwetsbaar en na gevelrenovatie zijn ze vaak poreuzer. Dit betekent dat ze meer water opnemen, wat ook weer risico’s met zich meebrengt. Gelukkig hebben de vakmannen van VOF van Horik jarenlange ervaring en kennis van zaken. Zij gaan met de grootste voorzichtigheid te werk en weten precies welke techniek geschikt is voor uw gevel in Barendrecht.

Vraag een offerte aan

Waar u ons ook voor wilt inschakelen in Barendrecht, wij kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn als u een voegbedrijf zoekt of een betrouwbare partner zoekt in gevelrenovatie en gevelreiniging. Wilt u een offerte aanvragen of wilt u graag bouwkundig advies? Neem dan contact met ons op. Wij van VOF van Horik helpen u graag met iedere klus in Barendrecht en omgeving.

06 26316230