Gevelreiniging Zwijndrecht

Professioneel en betrouwbaar advies

Als u in Zwijndrecht de gevel van uw woning of pand wilt laten opknappen, dan wilt u toch dat dit professioneel gebeurt? Schakel dan VOF van Horik in. Wij hebben meer dan zestig jaar ervaring als voegbedrijf en zijn gespecialiseerd in gevelrenovatie en gevelreiniging. We bieden een breed aanbod aan diensten aan en onze medewerkers zijn vakbekwaam. Wilt u de betrokken en professionele aanpak van VOF van Horik zelf in Zwijndrecht ervaren? Neem dan snel contact met ons op.

V.O.F. van Horik – Gevelreiniging Zwijndrecht

Voor gevelreiniging in Zwijndrecht schakelt u de gevelspecialisten van V.O.F. van Horik in. De gevel van uw woning raakt in de loop der jaren nu eenmaal vervuild. Er komt dan vaak een moment waarop u niet (meer) weet wat de oorspronkelijke kleur van uw gevel nu eigenlijk was. Onze gevelreiniging is dan ook gespecialiseerd in elke gevel terugbrengen naar het oorspronkelijk uiterlijk. Is uw voegwerk (gedeeltelijk) aan renovatie toe? Ook voor gevelrenovatie zit u bij ons goed. Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen doen op het gebied van gevelreiniging in Zwijndrecht? Lees dan snel verder of neem gerust eens contact met ons op.

Op zoek naar een ervaren aannemer?

Wij kunnen u van dienst zijn met verschillende werkzaamheden. V.O.F. van Horik werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Zo gaan we te werk

Om de ene gevel in Zwijndrecht de andere niet is, gaan we nooit zomaar achteloos aan de slag met gevelreiniging. Van tevoren zullen we altijd uw gevel onderzoeken en met u de situatie bespreken. We inspecteren uw gevel en bekijken van welke soort vervuiling er sprake is. Daarnaast bekijken we ook de aard van de ondergrond. Zo bepalen we welke reinigingstechniek het beste is voor uw gevel in Zwijndrecht. Sommige soorten gevelreiniging kunnen namelijk nare gevolgen hebben voor uw gevel. Op deze manier voorkomen we dit.

Gevelreiniging Zwijndrecht – Onze technieken

Sommige technieken voor gevelreiniging kunnen schadelijk zijn voor uw gevel. Door onze jaren aan ervaring weten we hoe deze schade kunnen voorkomen. Om uw gevel in Zwijndrecht weer ouderwets mooi te krijgen, kunnen we de volgende technieken toepassen:

  • Zandstralen: hierbij wordt een kleine laag van de stenen afgeschuurd waardoor de originele uitstraling weer blootgelegd wordt. U krijgt met deze vorm van gevelreiniging uw originele gevel kleur weer terug.
  • Stoomreiniging: door middel van (hete) stoom wordt vuil op verder gezonde bakstenen verwijderd.
  • Chemische reiniging: bij chemische reiniging wordt een combinatie van chemische stoffen gebruikt om vuil van uw gevel te verwijderen. Hierdoor wordt de kleur die onder het vuil zat weer zichtbaar.
  • Laserreiniging: bij deze vorm van gevelreiniging wordt vuil weggebrand door intensief licht. Deze manier is vooral voor lichte gevels handig.
  • Mechanische reiniging: hierbij wordt niet alleen uw voegwerk gereinigd, maar reinigen we ook uw glas- en gevelplaten in Zwijndrecht.

Tot slot kunnen we uw gevel bij reiniging en na gevelrenovatie ook impregneren zodat deze jarenlang beschermd en mooi blijft.

Vraag naar de mogelijkheden

VOF van Horik is u graag van dienst in Zwijndrecht. Of u nu uw gevel wilt laten reinigen en impregneren of een professional zoekt voor het zandstralen of graffiti verwijderen. U bent bij ons altijd verzekerd van ervaren en gecertificeerde medewerkers. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen doen? Vul dan het contactformulier op onze site in of bel: 06-26316230. Dan komen we snel langs om uw muren in Zwijndrecht te reinigen!

06 26316230